Permanente Make-up

Permanente make-up


Permanente make-up is dé manier om wenkbrauwen,eyeliner of lipliner(contour) perfect en mooi op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. U ziet er altijd goed verzorgd uit onder alle omstandigheden denk aan vakantie’s, zwembad, sauna. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer!

 

Hoe wordt Permanente Make-up aangebracht?


Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal,veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart. Instituut Lozerhof is op dit vakgebied dan ook ggd gecertificeerd. De pigmenten zijn kleurvast en hierdoor kan er uitermate nauwkeurig mee gewerkt worden door ons.

Wenkbrauwen

dunne of onregelmatige kunnen perfect gecorrigeerd worden. Haartje voor haartje kan uw wenkbrauw weer mooi opgebouwd worden(de bekende haartjes techniek). Uw specialist maakt geen gekleurde blokken maar wij creeeren mooie natuurlijke wenkbrauwen.

 

Eyeliners

Voor lensdragers een uitkomst! Permanent Make-up laat uw ogen spreken,uw ogen zijn op een subtiele manier perfect verzorgd! Ogen kunnen optisch naar voren gehaald worden en u een jeugdiger uitstraling geven.

 

Lipliners

Subliem om een mond vol en strak te maken. Zowel mogelijk als een enkelvoudig lijntje rondom de mond als een nagenoeg onzichtbaar jeugdig volume van de lippen terug te geven d.m.v. bijvoorbeeld “full-lips”, de hele lippen subtiel inkleuren.