Ontharen

IPL Definitief ontharen.

Laser en IPL vernietigen de haarfollikel door licht in warmte om te zetten in de voedingsbodem van de haar. De kiemcellen rond de haar worden hierdoor beschadigd, waardoor de haargroei stopt. Vrijwel elk lichaamsdeel kan worden behandeld.
 

Bij ons mag je het beste ontharingsadvies verwachten!

Voordat je een behandeling boekt willen wij graag je huid en haren testen. Wij testen jouw huid en haren of deze geschikt zijn om resultaat te mogen verwachten van de behandelingen.

Elektrisch ontharen


Elektrisch ontharen betekent dat uw haren definitief verdwijnen. Door middel van een naaldje worden alle haren een voor een verwijderd. Omdat er een klein beetje stroom wordt gebruikt worden de cellen waaruit zich nieuwe haren ontwikkelen vernietigd, hierdoor kan er geen nieuwe haar ontstaan. Dit is weliswaar een methode waarbij soms veel tijd nodig is maar het is ook een methode die reeds jaren bestaat en waar geen bijverschijnselen bij ontstaan.
In veel gevallen van ernstige overbeharing zal de verzekering een vergoeding geven voor het elektrisch ontharen.

Wellicht is dit stukje voor u te weinig informatie, aarzelt u niet maar informeer gerust telefonisch of loop even bij ons binnen en we vertellen u alles wat u nog wilt weten.