Jane Iredale Make-up

Jane Iredale is de directrice en oprichtster van Iredale Mineral Cosmetics. Zij bracht als eerste in de cosmeticabranche een volledige make-uplijn op basis van mineralen op de markt en was ook de eerste die voordelen zag in het aanbod van een huidvriendelijke make-uplijn aan artsen. Voor ze in 1994 haar cosmeticabedrijf opstartte, had Jane Iredale ervaring opgedaan in de film- en theaterwereld.

Ze begon haar carrière als casting director voor reclamespots. Gedurende haar hele carrière heeft Jane gewerkt met de allerbeste visagisten. Zij heeft zelf ervaren dat de echte kunst van make-up er niet in bestaat zomaar de laatste modetrends te volgen, maar wel de natuurlijke schoonheid te accentueren van de persoon die de make-up draagt, waardoor haar persoonlijkheid kan stralen.

Jane zag make-up altijd als een essentieel onderdeel van het welzijn van de vrouw en ze wou dit vooral makkelijk te bereiken maken. Daarom zijn haar minerale foundations 4 producten in 1 (foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorging) en alle producten multi-functioneel.

 

 

Dankzij deze samenstelling worden de producten van Jane Iredale gebruikt en verkocht door luxe kuuroorden, salons en ziekenhuizen over de hele wereld. Iredale Mineral Cosmetics is opgestart in Massachusetts en uitgebouwd tot een bedrijf met vestigingen in meer dan vijftig landen.

Jane’s succes in het bereiken van vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten is gebaseerd op het geloof dat écht make-up talent niet voortkomt uit het proberen een gelaat conform met de laatste trends op te maken, maar op het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Hierdoor straalt ook haar persoonlijkheid.

Bekijk hier de productlijn van die wij aanbieden.

Meer weten over Jane Iredale? Volg haar op Twitter.