Gezichtsbehandelingen

Huidinstituut Lozerhof geeft de diverse huidverbeterende behandelingen o.a.:

Environ

Environ is op basis van anti-oxidanten en vitamine A waarbij geen geur- en kleurstoffen zijn toegevoegd. Environ normaliseert de huidfuncties en werkt huidverbeterend.

Environ DF-machine

Samen met de Environ-producten, bevestigt de Ionzyme DF de nieuwste technologie in huis te hebben.

Image Skincare

De producten van IMAGE Skincare worden ontworpen voor dermatologen, huidtherapeuten, huidspecialisten, schoonheidsspecialisten en artsen. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische bestanddelen en de laatste wetenschap met klinisch bewezen rendement. Om deze reden worden producten en behandelingen van IMAGE Skincare wereldwijd ingezet die unieke resultaten op huidverbetering opleveren.

REVIDERM SkinNeedler

Efficiënte micro-needling voor uw strakke en mooie huid

Micro-needling is een geheim wapen in anti-verouderingsmethoden voor het behandelen van esthetische huidproblemen.
Met micro-naaldjes profiteert u van de natuurlijke beschermende functies van uw huid: de methode maakt gebruik van het principe dat uw weefsel zichzelf onmiddellijk regenereert in geval van lichte verwondingen.

Ahava behandeling

 
Een uitgebalanceerde mix van mineralen, uitgezocht op basis van nauwkeurig wetenschappelijk cosmetisch onderzoek, kan de huid nieuwe kracht geven en voorzien van alle nodige elementen om zo haar natuurlijke soepelheid en vochtbalans te herstellen.