Environ

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid worden vandaag door talrijke factoren bedreigd. Stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en steeds meer blootstelling aan ultraviolette stralen door de verdunning van de ozonlaag, versnellen het verouderingsproces en veroorzaken irritaties.

Dr. Desmond Fernandes, was zich begin van de jaren 80 reeds bewust van dit probleem en ontwikkelde Environ Cosmeceutica om de huid te beschermen tegen UV-licht, vervuiling en vrije radicalen en om vroegtijdige veroudering te voorkomen en te behandelen. Environ was de eerste ter wereld die een crème ontwikkelde met vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van de gezondheid en de schoonheid van de huid. En dat zij de door de zon veroorzaakte schade herstellen of tot het minimum beperken. Alle bestanddelen in de formules worden door onafhankelijke laboratoria getest. De meeste Environ producten zijn vrij van bewaarmiddelen en geurstoffen.

Alle producten zijn vrij van kleurstoffen, veroorzaken geen comedonen en beperken het risico op allergieën en overgevoeligheidsreacties. Geen enkel product van Environ is op dieren getest. Hun speciale verpakkingen waarborgen de werkzaamheid van de actieve stoffen.

Bekijk hieronder een video met Dr. Desmond Fernandes zelf, waarin hij de kracht van Environ uitlegt:

Volg Environ op Twitter